• Cichlid Press Malawiciklider i sin naturliga miljö

Cichlid Press Malawiciklider i sin naturliga miljö

I Malawisjön finns ett av jordens färgrikaste och intressantaste fisksamhällen. Fram till idag har mer än 850 olika arter upptäckts och samtliga finns bara i denna sjö och ingen annanstans!
Malawiciklider har blivit mycket populära bland akvarister eftersom de är lätta att hålla och odla i akvarium.

Under senare år har hobbyisternas intresse för sina husdjurs naturliga miljö ökat och allt fler akvarister söker sig till Malawisjön för att på plats observera cikliderna. Det är bara de som varit på plats som kan berätta om den entusiasm och känsla av förverkligande som sådana expeditioner har på besökarna.

Denna reviderade tredje utgåva innehåller beskrivningar och foton på fler malawiciklid-arter än vad som någonsin tidigare publicerats. Författaren har under mer än 900 timmar dykt och observerat ciklider runt hela sjön och han beskriver arterna utifrån den naturliga miljö de föredrar, deras utbredning och färgsättning. Mer än 1400 utmärkta foton ( de flesta aldrig tidigare publicerade ) illustrerar ciklidarter från hela sjön. Nästan alla dessa foton har tagits i sjön och visar på så sätt fiskarna i deras naturliga miljö.

Write a review

Please login or register to review

Cichlid Press Malawiciklider i sin naturliga miljö

  • Product Code: UTG-99999111
  • Availability: In Stock
  • 399.00kr

  • Ex Tax: 376.42kr

Tags: cichlid, press, malawiciklider, sin, naturliga, miljö, böcker